Jesse Kok Fotografie
Love

Liefde is iets unieks. Of jullie nou net verkering hebben, bijna gaan trouwen of al jaren samen zijn, een loveshoot is een romantische manier om de unieke liefde tussen jullie vast te leggen. Om iets aan te kondigen, of gewoon om een prachtige foto samen te hebben om op te hangen aan de muur of op social media te zetten. Graag help ik jullie om samen een tastbare herinnering aan de liefde van jullie samen te creëren.

 

Voorafgaand aan de fotoshoot zoeken we een locatie. Het bos waar jullie verkering kregen, of misschien wel op de heide waar jullie zoveel herinneringen samen hebben. Graag ga ik met jullie mee naar een plek die voor jullie veel betekent. Terwijl ik tijdens de fotoshoot foto’s maak, kunnen jullie gewoon op elkaar focussen. Zo maken we ontspannen en ongedwongen de mooiste foto’s van jullie samen, maar als jullie dat willen ook van jullie individueel. Ik denk graag met jullie mee, maar eigen ideeën zijn natuurlijk ook van harte welkom! 

 

Na de fotoshoot krijgen jullie binnen een week de eerste foto’s binnen, zodat jullie alvast kunnen nagenieten. Binnen drie weken ontvangen jullie de volledige galerij met bewerkte foto’s, die je eventueel ook gelijk kunt laten bestellen!

Nieuwsgierig?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Bekijk de beschikbare pakketten!